Målvakt: Ella
Backar: Stina, Vendela, Jasmine, Elin A, Märta
Centers: Frida, Emma
Forwards: Elin D, Alma, Elsa, Elsinore, Elin O, Ellen

Efter den sedvanliga hejjaramsan kör vi igång med första matchen i sammandraget på ehmmaplan.

Fröjered startar med hög press och kan redan efter 23 sekunder göra 1-0! Det gäller att ta hand om bollen och se till att passningarna går till rätt spelare redan när domaren blåser igång matchen. Fröjered fortsätter anfalla och Ella får göra en räddning direkt efter målet.
Kinna får kämpa sig in i matchen.

Elin o, Frida och Ellen får så när in bollen i mål i tredje minuten. Den anfallskedjan fortsätter ånga på och Frida kan göra 1-1 på ett snyggt skott! Sedan följer en period där Kinna har svårt att få bort bollen från egna planhalvan. Men Ella är med på noterna.

Fröjered kan göra 2-1 i femte minuten när Kinna tittade för mycket på boll och de blå kunde stå fria framför mål. De röda ger dock inte upp. Frida får bollen och kan göra 2-2.

Emma, Ellen och Elin O kämpar hårt för att få igång anfallsspelet. Alma får så när till ett bra skott, som blockeras av Fröjered. Stina spelar lugnt och bra i försvaret. Men hon kan inte hindra Fröjered från att göra 3-2 i elfte minuten. Bra spelat av Fröjered där de hittar varandra med fina passningar.

Elin O fortsätter servera sina medspelare fina passningar. Men vi går till pausvila med 3-2 till Fröjered.

Kinna startar matchen i andra perioden med full fart. Alma kan göra 3-3 via den så kallade köksvägen. Bra start! Under andra perioden radar Kinna upp chanser, men det är Fröjered som får sista ordet. De kan trots hård uppvaktning göra 4-3 och vinner således matchen. Ella gör flera superräddningarn i slutet, annars hade det blivit än fler baklängesmål.